مشاهده خبر

یک شنبه 10 خرداد 1405
فصل پنجم «جماران» روی آنتن شبکه یک سیما؛

نگاهی نو به سیره و اندیشه امام خمینی (ره)

شبکه یک سیما درآستانه فرارسیدن رحلت امام خمینی (ره)، فصل پنجم برنامه تلویزیونی «جماران» را با رویکردی تازه به بازخوانی سیره و اندیشه بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی (ره)، روانه آنتن می‌کند.

این برنامه که با تهیه‌کنندگی و کارگردانی حجت‌الله عدالت‌پناه و اجرای طرح مدرسه سینمایی اندیشه و هنر (ماه) تولید شده است، به مدت ۱۰ روز از ۹ خردادماه هر روز ساعت ۱۷:۱۰ پخش می شود و علاقه‌مندان می‌توانند تکرار آن را روز بعد ساعت ۸:۳۰ صبح تماشا کنند.

این مجموعه مستند-گفتگومحور که تهیه آن در گروه معارف اسلامی شبکه یک سیما صورت گرفته است، تلاش دارد تا با نگاهی عمیق‌تر و از زاویه‌ای جدید، ابعاد مختلف شخصیتی، فکری و عملی امام خمینی (ره) را برای مخاطبان روشن سازد.

فصل پنجم «جماران» به موضوعات مهمی خواهد پرداخت که در شناخت بهتر اندیشه‌های راهبردی و سیره عملی ایشان تاثیرگذار است.

آخرین اخبار

خودرو و دغدغه های فنی آن در «صبح بخیر ایران» معنویت و نماز در زندگی در «صبح بخیر ایران» بررسی شد هوش مصنوعی برای کودکان در «صبح بخیر ایران» معرفی شد تلفن همراه در مدرسه و قوانین آن در «صبح بخیر ایران» بررسی تحولات اقتصادی در «صبح بخیر ایران» روایت های دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر از روزهای جنگ در یک کتاب ساعت و ساعت سازی موضوع گفتگو «صبح بخیر ایران» مطالبات دانشجویی درباره حجاب در جمهوری آذربایجان در «صبح بخیر ایران» بررسی شد فصل دوم سریال «روشنایی شب» از ۴ آبان در قاب شبکه یک بررسی اعتراضات اروپا در ویژه برنامه «جریان غرب زدگی» شبکه یک آشنایی بیشتر با رویداد «راوی جنگ شو» در صبح بخیر ایران معرفی رمان «به امید دیدار» در «صبح بخیر ایران» از تأثیر هواشناسی بر جنگ‌ها تا نقش آن در زندگی روزمره آشوب و سرکوب؛ روی دیگر کارت‌پستال‌های عاشقانه پاریس روی میز «جریان» فرهنگ یاریگری و رسم برابری در «ایران جان؛ روستاهای مرکزی» فراخوان هفدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار طرح مرغ سایز و کاهش هزینه تولید در «صبح بخیر ایران» بررسی شد «جنگ ادراکی» در برنامه «جریان» بررسی شد معرفی کتاب «سیما و سلوک امین انقلاب» در صبح بخیر ایران مشروح خطبه های نماز جمعه تهران 24 مهرماه از فرو نشست زمین تا آبخیزداری در «طلوع ماه» روایت ایستادگی از خیابان تا بیمارستان آشنایی با مسابقات ملی گوهرتراشی در «صبح بخیر ایران» پیشگیری و غربالگری سرطان موضوع بخش دیگر «صبح بخیر ایران» توانمندی های شهرستان خمین از قاب «صبح بخیر ایران» نگاهی به کشاورزی و محصولات روستای خمین در «صبح بخیر ایران» «صبح بخیر ایران» بررسی کرد: خودکفایی ایران در زمینه کشاورزی «ایران جان؛ مرکزیِ ایران»؛ روایت ظرفیت‌ها و جاذبه‌های دیار آفتاب از قاب شبکه یک سیما بررسی گسترش نماز و اعتلای فرهنگ نماز در «آفتاب شرقی» بررسی شغل پرستاری در روز پرستار از قاب شبکه یک گفتگو با نویسنده کتاب «و این‌گونه است زینب» در «صبح بخیر ایران» بررسی چگونگی ترویج فرهنگ نماز در خانواده در برنامه «آفتاب شرقی» همه آنچه درباره استفاده از پکیج در سرما باید بدانید نظم جدید اقتصادی در خلیج فارس؛از گذرگاه نفت تا اهرم قدرت اقتصادی ایران بررسی تغییرات اقلیمی و بارش های پاییزی در «صبح بخیر ایران» همه چیز درباره تلفن همراه در «صبح بخیرایران» «صبح بخیر ایران» سلامت روان را بررسی کرد نقش نماز در تمدن سازی موضوع برنامه  «آفتاب شرقی» «طلوع ماه» با ستاره‌های علم و فرهنگ به شبکه یک بازمی‌گردد نقش آموزش و پرورش در کارآفرینی موضوع «صبح بخیر ایران» بررسی تاریخ و تمدن ایران و واکنش به روایت های امریکایی در «صبح بخیر ایران» آشنایی با رایانه و تعمیرات در «صبح بخیر ایران» بررسی دو رهنمود رهبرمعظم انقلاب در اجلاس نماز در «آفتاب شرقی» نیاز به یک نهضت ملی فراگیر برای صیانت از خانواده تصاویری از کارآفرینی زنان هنرمند جرقویه در «صبح بخیر ایران» بررسی نقش سنت‌های الهی در تقویت اراده در «صبح بخیر ایران» نماز؛ سرچشمه برکت و روزی موضوع گفتگو برنامه «آفتاب شرقی» ادامه مبحث نماز در برنامه «آفتاب شرقی» بازگشت برنامه ثریا و مجموعه مستند «آنسوی دیوار چین» به آنتن شبکه یک اکسیر نماز موضوع برنامه «آفتاب شرقی»

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها