مشاهده خبر

سه شنبه 19 فروردین 1404

"ناریا" بعد از "پایتخت" می آید

سریال «ناریا» به کارگردانی جواد افشاربا مضمونی پلیسی با پایان «پایتخت» روی آنتن شبکه یک می‌رود.

به گزارش روابط عمومی شبکه یک، این سریال با مضمونی پلیسی سرگذشت هوژان، دختر نخبه و دانشمند ایرانی را روایت می‌کند که در اوج شکوفایی علمی‌اش به دنبال اختراع پدیده‌ای است که ایران را بی‌نیاز به واردات محصولی استراتژیک خواهد کرد. در این بین گروهی از تبهکاران و گنگسترهای داخلی و خارجی برای مانع تراشی و جلوگیری از وقوع این امر وارد ماجرا می‌شوند و … .

برخی از بازیگران این سریال عبارتند از: محمدرضا شریفی‌نیا، آشا محرابی، افسانه چهره‌آزاد، رز رضوی، سیدجواد هاشمی، اتابک نادری، صدرالدین حجازی، حسین سحرخیز، محمد شیری و شاهد احمدلو، امیریل ارجمند، کاظم بلوچی، فریبا متخصص، خسرو شهراز، کاوه سماک‌باشی، حسن میرباقری، نسیم ادبی، ویدا جوان، کمند امیرسلیمانی، سپند امیرسلیمانی، آزیتا ترکاشوند، میرهامون سیدی، رامبد شکرآبی، حسن اسدی، مهرداد ضیایی، شراره رخام، سولماز حصاری، افشین سنگ‌چاپ، فرشید نوابی، سیروس سپهری.

در این مجموعه چهره‌های جدیدی چون: زارا نادری‌فر، محمدسعید فرازمند، دنیا فتحی، نادیا شادمان، دنیا دهقان معرفی می‌شوند.و آنماری سلامه، آیسل کاپلان، واهاک عزیزیان، ژاکلین آواره، نانت تومه و گارنی شاهمرادیان نیز بازیگران کشورهای ترکیه، لبنان و ارمنستان این سریال هستند.

فیلمنامه این سریال به قلم حمید رسول‌پور هدایتی به نگارش درآمده و جواد افشار نیز پرداخت نهایی آن را انجام داده است.

ساخت مجموعه تلویزیونی «ناریا» سال گذشته به پایان رسید و تصویربرداری این پروژه تاکنون در تهران و حومه، کرمانشاه و کردستان و استانبول ترکیه انجام شده است. به دلیل ضبط پلان‌های فصلی مورد نیاز فیلمنامه و آماده شدن هر چه سریع‌تر پروژه برای رسیدن به پخش، گروه در مقطعی با دو گروه تصویربرداری را انجام دادند که کارگردانی گروه دوم بر عهده هادی افشار بود.

سریال «ناریا» در ۵۰ قسمت به سفارش مرکز فیلم و سریال معاونت برون‌مرزی در مرکز سیما فیلم تولید شده است.و با پایان پخش "پایتخت" هر شب ساعت 22:15 از شبکه یک روی آنتن خواهد رفت.

آخرین اخبار

خودرو و دغدغه های فنی آن در «صبح بخیر ایران» معنویت و نماز در زندگی در «صبح بخیر ایران» بررسی شد هوش مصنوعی برای کودکان در «صبح بخیر ایران» معرفی شد تلفن همراه در مدرسه و قوانین آن در «صبح بخیر ایران» بررسی تحولات اقتصادی در «صبح بخیر ایران» روایت های دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر از روزهای جنگ در یک کتاب ساعت و ساعت سازی موضوع گفتگو «صبح بخیر ایران» مطالبات دانشجویی درباره حجاب در جمهوری آذربایجان در «صبح بخیر ایران» بررسی شد فصل دوم سریال «روشنایی شب» از ۴ آبان در قاب شبکه یک بررسی اعتراضات اروپا در ویژه برنامه «جریان غرب زدگی» شبکه یک آشنایی بیشتر با رویداد «راوی جنگ شو» در صبح بخیر ایران معرفی رمان «به امید دیدار» در «صبح بخیر ایران» از تأثیر هواشناسی بر جنگ‌ها تا نقش آن در زندگی روزمره آشوب و سرکوب؛ روی دیگر کارت‌پستال‌های عاشقانه پاریس روی میز «جریان» فرهنگ یاریگری و رسم برابری در «ایران جان؛ روستاهای مرکزی» فراخوان هفدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار طرح مرغ سایز و کاهش هزینه تولید در «صبح بخیر ایران» بررسی شد «جنگ ادراکی» در برنامه «جریان» بررسی شد معرفی کتاب «سیما و سلوک امین انقلاب» در صبح بخیر ایران مشروح خطبه های نماز جمعه تهران 24 مهرماه از فرو نشست زمین تا آبخیزداری در «طلوع ماه» روایت ایستادگی از خیابان تا بیمارستان آشنایی با مسابقات ملی گوهرتراشی در «صبح بخیر ایران» پیشگیری و غربالگری سرطان موضوع بخش دیگر «صبح بخیر ایران» توانمندی های شهرستان خمین از قاب «صبح بخیر ایران» نگاهی به کشاورزی و محصولات روستای خمین در «صبح بخیر ایران» «صبح بخیر ایران» بررسی کرد: خودکفایی ایران در زمینه کشاورزی «ایران جان؛ مرکزیِ ایران»؛ روایت ظرفیت‌ها و جاذبه‌های دیار آفتاب از قاب شبکه یک سیما بررسی گسترش نماز و اعتلای فرهنگ نماز در «آفتاب شرقی» بررسی شغل پرستاری در روز پرستار از قاب شبکه یک گفتگو با نویسنده کتاب «و این‌گونه است زینب» در «صبح بخیر ایران» بررسی چگونگی ترویج فرهنگ نماز در خانواده در برنامه «آفتاب شرقی» همه آنچه درباره استفاده از پکیج در سرما باید بدانید نظم جدید اقتصادی در خلیج فارس؛از گذرگاه نفت تا اهرم قدرت اقتصادی ایران بررسی تغییرات اقلیمی و بارش های پاییزی در «صبح بخیر ایران» همه چیز درباره تلفن همراه در «صبح بخیرایران» «صبح بخیر ایران» سلامت روان را بررسی کرد نقش نماز در تمدن سازی موضوع برنامه  «آفتاب شرقی» «طلوع ماه» با ستاره‌های علم و فرهنگ به شبکه یک بازمی‌گردد نقش آموزش و پرورش در کارآفرینی موضوع «صبح بخیر ایران» بررسی تاریخ و تمدن ایران و واکنش به روایت های امریکایی در «صبح بخیر ایران» آشنایی با رایانه و تعمیرات در «صبح بخیر ایران» بررسی دو رهنمود رهبرمعظم انقلاب در اجلاس نماز در «آفتاب شرقی» نیاز به یک نهضت ملی فراگیر برای صیانت از خانواده تصاویری از کارآفرینی زنان هنرمند جرقویه در «صبح بخیر ایران» بررسی نقش سنت‌های الهی در تقویت اراده در «صبح بخیر ایران» نماز؛ سرچشمه برکت و روزی موضوع گفتگو برنامه «آفتاب شرقی» ادامه مبحث نماز در برنامه «آفتاب شرقی» بازگشت برنامه ثریا و مجموعه مستند «آنسوی دیوار چین» به آنتن شبکه یک اکسیر نماز موضوع برنامه «آفتاب شرقی»

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها