مشاهده خبر

سه شنبه 7 بهمن 1399

تحلیلی بر فیلم  "سرقت از برج"  در "سینما حکمرانی"

محمدرضا حاجی جعفری، تهیه کننده مجموعه "سینما حکمرانی" از بازخوانی " سرقت از برج " در این برنامه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه یک، محمدرضا حاجی جعفری، تهیه کننده مجموعه برنامه "سینما حکمرانی" گفت: در برنامه این هفته که چهارشنبه  8بهمن ماه ساعت 20 : 19 دقیقه پخش می شود، پیام های  اقتصادی  یکی دیگر از فیلم های مطرح جهان را بررسی می کنیم. 
حاجی جعفری افزود: فیلم "سرقت از برج" به کارگردانی برت راتنر، که داستانی مملو از نکته های اقتصادی و پیام هایی برای مردم و سیاستمداران است، گزینه این هفته  ما برای بررسی است. 
تهیه کننده "سینما حکمرانی" افزود: این فیلم  بازتاب دهنده اعتراض مردم به سیاستمدارانی است  که در بحران اقتصادی موجود در جهان سرمایه داری، بجای اینکه به فکر عموم مردم باشند، به فکر نجات وال استریت و دارایی ثروتمندان هستند. سیاستمدارانی که حاضر نیستند از ثروتمندان مالیات بگیرند و برایشان مهم نیست طبقات کم درآمد بعد از بیکارشدن چه سرنوشتی پیدا می کنند.
حاجی جعفری با بیان اینکه  ما در "سینما حکمرانی" تصاویری از این فیلم را که بیانگر پیام های اعتراضی مردم به سیاستمداران است ، برای مخاطب برگزیده ایم افزود: جالب آنکه ترامپ ، در سال 2016 با اعتراض به همین سیاستمداران فاسد وارد کاخ سفید شد اما خودش جزئی از ثروتمندان فاسد حاکم بر آمریکا بود.
تهیه کننده مجموعه "سینما حکمرانی" گفت: در بخشی از بررسی فیلم" سرقت از برج " تصاویری از (ترامپ و در واقع هیات حاکمه آمریکا) را نشان می دهیم که  توسط دولت پنهان حاکم بر بانکها و وال استریت، (بایدن و کلینتون ها+بنیاد کلینتون) چنان به زیر کشیده شد که حتی در مقام رئیس جمهور و فرمانده کل قوا هم اجازه صحبت از رسانه ها را  نیافت. 
حاجی جعفری در ادامه درباره داستان فیلم "سرقت ازبرج" گفت: داستان این فیلم، از این قرار است که جاش، مدیر گرانترین برج نیویورک تمام حقوق بازنشستگی کارکنانش را به آرتورشاو، ملقب به سلطان وال استریت داده تا برایشان سرمایه گذاری کند. شاو، در پنت هاوس برج، زندگی مجللی دارد اما بطور ناگهانی ، به جرم کلاهبرداری از سهامداران، بازداشت می شود و کارکنان برج می فهمند همه حقوق بازنشستگی شان دود شده است.
تهیه کننده برنامه "سینما حکمرانی"  افزود:مهم ترین نکته  سرقت از برج، یادآوری مزایای حکمرانی بر پول ملی است. حکمرانی بر پول ملی یعنی دولت تعیین کند هر کدملی، چقدر تراکنش بانکی برایش متعارف است و جابجایی مبالغ بزرگ، با اطلاع و اجازه دولت مجاز باشد.
سیاستی که خوشبختانه زیرساخت های آن در ایران امروز مهیاست و حکومت می تواند به راحتی کلاهبرداران، زمینخواران، قاچاقچیان، رانتخواران و دیگر سارقان را شناسایی کند. 
تهیه کننده "سینما حکمرانی" در انتها گفت: فیلم سینمایی "سرقت از برج" ده سال پیش ساخته شده است و اگر داستانش امروز اتفاق می افتاد، پلیس می توانست با فناوری های جدید ردگیری تراکنش های بانکی، پول های دزدیده شده توسط شاو را به راحتی ردگیری و پیداکند.
مجموعه برنامه "سینما حکمرانی" که دومین فصل آن از گروه  جهش تولید روی آنتن است؛ چهارشنبه ها حدود ساعت 19:0 دقیقه از شبکه یک  پخش می شود.

آخرین اخبار

خودرو و دغدغه های فنی آن در «صبح بخیر ایران» معنویت و نماز در زندگی در «صبح بخیر ایران» بررسی شد هوش مصنوعی برای کودکان در «صبح بخیر ایران» معرفی شد تلفن همراه در مدرسه و قوانین آن در «صبح بخیر ایران» بررسی تحولات اقتصادی در «صبح بخیر ایران» روایت های دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر از روزهای جنگ در یک کتاب ساعت و ساعت سازی موضوع گفتگو «صبح بخیر ایران» مطالبات دانشجویی درباره حجاب در جمهوری آذربایجان در «صبح بخیر ایران» بررسی شد فصل دوم سریال «روشنایی شب» از ۴ آبان در قاب شبکه یک بررسی اعتراضات اروپا در ویژه برنامه «جریان غرب زدگی» شبکه یک آشنایی بیشتر با رویداد «راوی جنگ شو» در صبح بخیر ایران معرفی رمان «به امید دیدار» در «صبح بخیر ایران» از تأثیر هواشناسی بر جنگ‌ها تا نقش آن در زندگی روزمره آشوب و سرکوب؛ روی دیگر کارت‌پستال‌های عاشقانه پاریس روی میز «جریان» فرهنگ یاریگری و رسم برابری در «ایران جان؛ روستاهای مرکزی» فراخوان هفدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار طرح مرغ سایز و کاهش هزینه تولید در «صبح بخیر ایران» بررسی شد «جنگ ادراکی» در برنامه «جریان» بررسی شد معرفی کتاب «سیما و سلوک امین انقلاب» در صبح بخیر ایران مشروح خطبه های نماز جمعه تهران 24 مهرماه از فرو نشست زمین تا آبخیزداری در «طلوع ماه» روایت ایستادگی از خیابان تا بیمارستان آشنایی با مسابقات ملی گوهرتراشی در «صبح بخیر ایران» پیشگیری و غربالگری سرطان موضوع بخش دیگر «صبح بخیر ایران» توانمندی های شهرستان خمین از قاب «صبح بخیر ایران» نگاهی به کشاورزی و محصولات روستای خمین در «صبح بخیر ایران» «صبح بخیر ایران» بررسی کرد: خودکفایی ایران در زمینه کشاورزی «ایران جان؛ مرکزیِ ایران»؛ روایت ظرفیت‌ها و جاذبه‌های دیار آفتاب از قاب شبکه یک سیما بررسی گسترش نماز و اعتلای فرهنگ نماز در «آفتاب شرقی» بررسی شغل پرستاری در روز پرستار از قاب شبکه یک گفتگو با نویسنده کتاب «و این‌گونه است زینب» در «صبح بخیر ایران» بررسی چگونگی ترویج فرهنگ نماز در خانواده در برنامه «آفتاب شرقی» همه آنچه درباره استفاده از پکیج در سرما باید بدانید نظم جدید اقتصادی در خلیج فارس؛از گذرگاه نفت تا اهرم قدرت اقتصادی ایران بررسی تغییرات اقلیمی و بارش های پاییزی در «صبح بخیر ایران» همه چیز درباره تلفن همراه در «صبح بخیرایران» «صبح بخیر ایران» سلامت روان را بررسی کرد نقش نماز در تمدن سازی موضوع برنامه  «آفتاب شرقی» «طلوع ماه» با ستاره‌های علم و فرهنگ به شبکه یک بازمی‌گردد نقش آموزش و پرورش در کارآفرینی موضوع «صبح بخیر ایران» بررسی تاریخ و تمدن ایران و واکنش به روایت های امریکایی در «صبح بخیر ایران» آشنایی با رایانه و تعمیرات در «صبح بخیر ایران» بررسی دو رهنمود رهبرمعظم انقلاب در اجلاس نماز در «آفتاب شرقی» نیاز به یک نهضت ملی فراگیر برای صیانت از خانواده تصاویری از کارآفرینی زنان هنرمند جرقویه در «صبح بخیر ایران» بررسی نقش سنت‌های الهی در تقویت اراده در «صبح بخیر ایران» نماز؛ سرچشمه برکت و روزی موضوع گفتگو برنامه «آفتاب شرقی» ادامه مبحث نماز در برنامه «آفتاب شرقی» بازگشت برنامه ثریا و مجموعه مستند «آنسوی دیوار چین» به آنتن شبکه یک اکسیر نماز موضوع برنامه «آفتاب شرقی»

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها