مشاهده خبر

سه شنبه 29 بهمن 1398

"سرگذشت" به آنتن شبکه یک بازگشت+تیزر

ادامه فصل دوم مجموعه تلویزیونی"سرگذشت" از شنبه 3  اسفند روی آنتن می رود.

به گزارش روابط عمومی شبکه یک، این سریال که در 21 اپیزود تولید شده است از شنبه تا جمعه هر شب پخش می شود.

در هر قسمت بازیگران مختلفی ایفای نقش می کنند و "نازنین فراهانی" هم در نقش مددکار قضایی در تمام اپیزودها بعنوان بازیگر ثابت هنرنمایی خواهد کرد.

مجازات جایگزین زندان، بحران خانواده و طلاق از موضوعات اصلی این سریال است و به قلم مجید اسماعیلی پارسا و امیرمحمد عبدی به نگارش درآمده است.

"او می بیند"، "خانواده رنجبر"، "هادی"، "ساده مثل زندگی"، "کرنر"، "بازگشت"، "گنده"، "دیدار"، "رفتگر"، "سلیم"، "مجید مروارید"، "منیر"، "به من میگن عباس" و "حبیب" 14 اپیزودی بود که از 27 دی از مجموعه تلویزیونی سرگذشت روی آنتن رفته است.
مجموعه تلویزیونی سرگذشت به تهیه کنندگی "بهروز مفید" و کارگردانی "سیدجمال سیدحاتمی" کاری از گروه فیلم و سریال شبکه یک سیما است که هر شب پس از بخش خبری ساعت 21 پخش می شود.

آخرین اخبار

تبیین مفهوم قرآنی استقامت استقامت؛ راه رسیدن به قله‌های تمدن اسلامی آسباد؛ روایت فرهنگ و زندگی مردم سیستان و بلوچستان در قاب شبکه یک «زنگ امید» با فصل دوم بازگشت؛ روایت درخشش استعدادهای دانش‌آموزان ایرانی مستند «جهان جدید» روایتی مسئله‌محور از تجربه چین در توسعه انرژی‌های پاک است «جریان فرهنگ» در شبکه یک؛ فرهنگ، تعلیم و تربیت، «فراراهبردی» برای جهت‌دهی به سایر راهبردها روایتی از جهش فناوری و راهکارهای مهار ناترازی انرژی در مستند «جهان جدید» جزئیات برگزاری دومین رویداد رسانه ای «جریان اقتصاد» توسط شبکه یک «ایرانِ جانِ قزوین» از آنتن شبکه یک نقشه راه جنگ اقتصادی در ویژه برنامه «جریان اقتصاد» شبکه یک سیما «آنک آن یتیم نظر کرده» با صدای محمدرضا سرشار روی آنتن شبکه یک «رکاب پیشرفت»؛ روایت پیشرفت‌های ایران از نگاه سه گردشگر دوچرخه سوار برگزاری رویداد «جریانِ کودتا» با محوریت بازخوانی ۷۳ سال دشمنی آمریکا با ایران معرفی بازیگران سریال کارآگاه علوی؛ از بهنام تشکر تا بهاره رهنما و سوگل طهماسبی سه سریال جدید در راه آنتن شبکه یک پخش سری جدید «توحید خانه» از شبکه یک لاله‌خیز؛ روایت انسان‌هایی که جنگ نتوانست ایستادگی‌شان را به زانو درآورد پخش مستند «ابوالعبد» از امشب در شبکه یک سیما «مکث» در فصل جدید؛ از سواحل بوشهر تا پیوندهای تاریخی در خلیج فارس «سلمان فارسی» یک پروژه فراملی و تمدنی است «اسباب زحمت» دوباره برمی‌گردد ! مجموعه دیدار، واکنشی سریع به یک رویداد‌ ملی «خون دلی که لعل شد» با صدای محمدرضا سرشار روی آنتن شبکه یک توقف موقت پخش سریال «سرخدار» از شبکه یک «دیدار» در قاب شبکه یک سیما/ هنرمندان در بدرقه آقای شهید ایران به پا خاستند پویش سراسری قرائت قرآن، هدیه به روح مطهر رهبر شهید انقلاب بدرقه آقای شهید ایران در شبکه یک سرخدار، سریال جدید شبکه یک شد مستند «راز هرمز» از شبکه یک سیما پخش می‌شود «متولد آوریل»، سریال جدید شبکه یک برنامه های شبکه یک در ایام محرم ۱۴۰۵ قسمت پایانی «صفا با خانواده» را امشب تماشا کنید مستند «زاویه کور»، امشب روی آنتن شبکه یک سیما جدال یقین و آزمایش در «مادران»؛ روایت وفاداری به عهد یک مادر شهید برنامه‌های شبکه یک در نیمه خرداد و عید غدیر ۱۴۰۵ نگاهی نو به سیره و اندیشه امام خمینی (ره) مینی‌بوس؛ روایتی از تجدید دیدار با خاطرات در سریال مادران «صفا با خانواده» به شبکه یک می‌آید نمایش چشم‌انتظاری مادرانه در قسمت «قطار» سریال «مادران» «دژ دانش»؛ روایت زندگی پیشگامان علم و فناوری ایران «کتاب یک»، از امشب روی آنتن شبکه یک سیما «تراپیست»؛ روایتی مدرن از دفاع مقدس برای دهه هشتادی‌ها قاب عکس؛ روایتی از همدلیِ غریبِ یک روستا در شبکه یک سیما اپیزود «خواستگاری»؛ قسمت اول سریال مادران پخش سریال «مادران»، جمعه‌ها از شبکه یک گذرگاه روی آنتن شبکه یک می رود انتصاب سرپرست آرشیو شبکه یک ناگفته‌های زیست و زمانه رهبر شهید انقلاب در مشهدالرضا در برنامه «خادم‌ الرضا» انتصاب سرپرست جدید گروه اجتماعی شبکه یک سیما لاله‌خیز؛ روایت تلویزیونی از روزهای پر حادثه «جنگ رمضان»

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها