به گزارش روابط عمومی شبکه یک، سید وحید حسینی، تهیه کننده و مجری برنامه دستپخت گفت: در سری جدید که پنجشنبه و جمعه ( ۱۸ و ۱۹ شهریور )حدود ساعت ۲۰ پخش می شود نگرش جدیدی در آشپزی ایجاد کرده ایم که ارتقای سطح دستپخت در تنوع غذایی است.
وحید حسینی افزود: در این سری ما تلاش میکنیم خلاقیت مردم را در تهیه غذا بالا ببریم و به نحوی عمل میکنیم که شرکت کنندگان در رقابت باید فقط از مواد غذایی که در دسترس دارند استفاده کنند و از مردم هم میخواهیم در این چالش شرکت کنند و خلاقیت خود را در تهیه غذا بالا ببرند.
مجری دستپخت افزود: در دکور برنامه هم تغییرات زیادی داده ایم و درواقع دکور برنامه تکنولوژی محور شده است که شرکت کنندگان که ۳ گروه ۲ نفره هستند ، از طریق مانیتور مواد غذایی مورد نیازشان را انتخاب می کنند.
تهیه کننده دستپخت از اضافه شدن بخش جدیدی به برنامه با محوریت آشپزی ، افراد سرشناس در فضای مجازی خبرداد و گفت : هر هفته یکی از آشپزهای فعال در فضای مجازی برای مان آشپزی می کند که این باعث نزدیک تر شدن فعالان دنیای مجازی و دنبال کنندگان آنها به رسانه تلویزیون می شود.
برنامه دستپخت کاری از گروه اجتماعی شبکه یک سیما ست که با تهیه کنندگی و اجرای سید وحید حسینی، پنجشنبه و جمعه هر هفته حدود ساعت ۲۰ از شبکه یک سیما پخش میشود.