به گزارش روابط عمومی شبکه یک، در این برنامه "مجیدرضا حریری"رئیس اتاق ایران و چین ضمن تحلیل جایگاه تجارت خارجی و بازرگانی ایران، درخصوص کارتهای بازرگانی یک بار مصرف و شیوههای اصلاح آنها گفتگو می کند.
در بخش دوم برنامه "موسی شهبازی" مدیر دفتر اقتصاد کلان مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی درباره تورم و راهکارهای کاهش آن صحبت می کند.
"سینا مومنی" در بخش دیگر برنامه پایش ترفندهای بازاریابی دیجیتال و کمک به کسب وکارها در شرایط فعلی اقتصادی جامعه را اعلام خواهد کرد.
در بخش پایانی برنامه هم "صمد رفیعی" مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان نظام مهندسی کشاورزی، به منظور پیگیری پاره ای از مشکلات تولیدکنندگان، روی خط ارتباطی برنامه می آید.
پایش به تهیه کنندگی "الهام پیرهادی" کاری از گروه دانش و اقتصاد شبکه شبکه یک سیما است که امشب 2 آذر بعد از بخش خبری ساعت 19 با اجرای سعید توکلی روی آنتن می رود.